fbpx
Dana geslaagd voor het rijbewijs.

Dana Smeekes, Geslaagd Voor Haar Rijbewijs, IN 1 KEER!

Dana geslaagd voor het rijbewijs.
Dana geslaagd voor het rijbewijs.

Erg fijne rijschool! Ik heb het halen van mijn rijbewijs enorm uitgesteld omdat ik het best eng vond om in de auto te stappen. Edwin heeft me erg goed gerust weten te stellen en mij over mijn angsten en onzekerheid heen geholpen. Het resultaat: in 1 keer geslaagd en met vol vertrouwen de weg op. Toen ik eenmaal een auto had bood hij zelfs aan om nog een les in te plannen omdat ik het spannend vond om in een nieuwe auto te rijden. Kortom: goede duidelijke lessen, fijne sfeer en een gezellige instructeur!  

Bron Google reviews.

Dana geslaagd voor het rijbewijs.
Dana geslaagd voor het rijbewijs.

HA HA, Dat Dana in 1 keer is geslaagd voor haar rijbewijs is echt een wereldwonder! Althans als je Dana zou horen.
Zelf had ze er volgens mij weinig geloof in, ik heb er altijd in geloofd dat ze het zou halen, al heb ik op m’n knieën moeten smeken of ze alsjeblieft haar theorie wilde gaan halen. Eenmaal dat certificaat binnen ging alles volgens plan en volgens de Dana methode, met veel geluid. geschreeuw en gevloek. Niemand werd bespaard. Heerlijk om mee te werken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stuur gerust een Whatsapp bericht