fbpx

Direct starten met jouw rijlessen

vanaf 16.5 jaar.

WAAROM ZO JONG AL STARTEN?

Bij Rijschool Dielessen  kan je al beginnen met je rijlessen vanaf 16.5 jaar.

Ontdek op deze pagina hoe dat werkt

lees verder

RIJLESSEN VANAF 16,5 JAAR

RIJLESSEN VANAF 16,5 JAAR

BijRijschool Dielessen kun je beginnen met het proces om je rijbewijs te halen vanaf de leeftijd van 16 jaar. Je hoeft echter niet te wachten tot je 17 bent om met rijlessen te beginnen.

Vanaf je 16e kun je al het theorie-examen afleggen en mag je zelfs al starten met rijlessen vanaf 16,5 jaar, inclusief het afleggen van de tussentijdse toets.

Hier is een handig overzicht:

  • 16 jaar: beginnen met het behalen van je theorie-examen.
  • 16,5 jaar: beginnen met rijlessen.
  • 17 jaar: beginnen met het behalen van je praktijkexamen. 
  • Bij succesvolle afronding  tot je 18e rijden onder begeleiding.
  • 18 jaar: zelfstandig de weg op.
Sanne Schild geslaagd voor rijbewijs.

Hier is een handig overzicht:

  • 16 jaar: beginnen met het behalen van je theorie-examen.
  • 16,5 jaar: beginnen met rijlessen.
  • 17 jaar: beginnen met het behalen van je praktijkexamen. 
  • Bij succesvolle afronding  tot je 18e rijden onder begeleiding.
  • 18 jaar: zelfstandig de weg op.

RIJDEN ONDER BEGELEIDING

RIJDEN ONDER BEGELEIDING

Zodra je 17 jaar bent geworden, kun je bij Rijschool Dielessen rijexamen afleggen. Bij een succesvolle afronding van het examen, krijg je de kans om tot aan je 18e verjaardag de weg op te gaan, onder begeleiding van een door jou gekozen coach of coaches. 

Je hebt de flexibiliteit om één tot vijf coaches te selecteren. Bij Rijschool Dielessen hoef je dus niet langer te wachten tot je 18 bent voordat je kunt beginnen met rijlessen. Hoe gaaf is dat?

JOUW WEG NAAR SUCCES

BEGINT HIER

"BEGELEID RIJDEN VANAF JE 17E"

HOE WERKT HET?

Rijschool Dielessen
4.9
Gebaseerd op 80 beoordelingen
powered by Google
Joshua Van Der MeerJoshua Van Der Meer
17:22 11 Jul 24
Rijschool Dielessen is een betrouwbare en fijne rijschool. Edwin de rijinstructeur weet goed hoe die met mensen om kan gaan en is dan ook altijd vrolijk!!De manier van les geven is fijn, hij neemt de tijd om je iets te leren en legt alles op zijn gemak uit waardoor je de auto snel onder de knie krijgt.Als je een aangename instructeur zoekt die ook nog is goed is in zijn werk moet je zeker bij rijschool Dielessen gaan lessen!!
iris van dijkiris van dijk
18:59 29 Jun 24
Ik heb 1,5 jaar rijlessen gevolgd bij rijschool Dielessen. Al vanaf de eerste proefles was het gezellig in de auto. Leuke gesprekken, in de auto is het zeker niet stil.Verder heb ik gedurende de rijopleiding veel tips, uitleg, voorbeelden, ect. Gekregen die mij goed hebben voorbereid op het rij-examen. Ik voelde mij daardoor ook zeker tijdens het rij-examen een ben dan ook in 1x geslaagd.Rijschool Dielessen maakt gebruik van de “plan&go” app. Hier kan je gemakkelijk zelf rijlessen inplannen.Overal een leuke en leerzame tijd gehad. Het is zeker een aanrader!
dominiquedominique
16:41 24 Jun 24
super gezellige en vooral leerzame lessen gehad waardoor ik in 1x t pasje heb binnengesleept!! hij neemt de tijd voor je en geeft goede feedback waar je zeker wat aan hebt. Edwin creëerde een leuke sfeer in de auto waardoor ik me nooit ongemak heb gevoeld. als je nog opzoek bent naar een rijschool raad ik Dielessen zeker aan!!!
Rogier SmitsRogier Smits
16:38 24 Jun 24
Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen te lessen bij Edwin. Je kunt aangeven wat voor jou werkt en mag zelfs een keertje boos op hem worden. De gezellige praatjes tijdens de lessen zorgde er voor mij voor dat rijlessen leuk was! Hartstikke bedankt
Onze dochter heeft met succes rijles gevolgd bij Dielessen. Na een proefles, de keuze gemaakt voor deze rijschool en met succes: in één keer geslaagd.De heer Dielessen heeft onze dochter goed begeleid, werkbare tips gegeven en klaargemaakt voor het rijexamen. Na de tussentijdse toets veel praktijkvoorbeelden en 'moeilijke' situaties geoefend, wat een goede voorbereiding was op het rijexamen (en daarna).Er wordt gewerkt met de 'plan&go'-app waarin je als leerling zelf je lessen in kunt plannen en als ouders kunt zien wat de voortgang is. Dit hebben wij als prettig ervaren. Zeker een aanrader.
Pat DvgPat Dvg
14:57 15 Jun 24
Ik had helaas al wat ervaring met het volgen van rijlessen bij een ander rijschool Kwam er na de tweede examen achter dat dit soort lesgeven niet bij past/werkt. Ik was gaan zoeken naar een andere rijschool in omgeving Dordrecht. Die een wat bredere aanpak bieden ik was eigenlijk wel een beetje klaar met heel het cbr had een proefles bij Dielessen gedaan en was gelijk helemaal Weer gemotiveerd om weer verder te gaan lessen De instructeur legt het goed uit als je iets niet begrijpt dan stopt hij eventjes aan de kant om jou het volledig te laten snappen . hij probeert zich jouw manier van denken voor zich te zien En zo tips te geven hoe jij de situaties Het best kunt benaderen dankjewel voor de kennis die u mij gegeven heeft
jesper Dielessenjesper Dielessen
12:59 05 Jun 24
Erg tevreden over rijschool Dielessen. Toevallig een rijschool in Dordrecht met de zelfde achternaam als ik heb. Leerzame lessen die ook nog erg gezellig zijn. Ik heb in een paar maanden erg veel geleerd en ben daardoor ook in 1x geslaagd!!
Boet FR1908Boet FR1908
19:59 30 May 24
Altijd gezellige rijlessen, maar als het serieus moest gebeurde dat. Goede uitleg en een top manier van progressie maken, stap voor stap. Veel geleerd en mijn rijbewijs behaald. Altijd met veel plezier gereden bij Rijschool Dielessen, kan deze rijschool aanbevelen😀
Mees BaasMees Baas
21:25 14 May 24
Onder het mom van beter laat dan nooit: Aanrader voor je rijlessen! Ondertussen alweer 4 jaar m’n rijbewijs, vele kilometers verder en - al zeg ik het zelf - Edwin heeft me goed leren rijden 😉 Thanks Edwin!
Jeffrey VerhagenJeffrey Verhagen
15:21 21 Apr 24
Fijne rijleeraar ben geslaagd heb mn rijbewijs weten te halen. Goeie rij instructeur legt alles heel goed uit. Erg meegaand heeft alle geduld van de wereld. 5/5 sterren.
Lucas MarkesteijnLucas Markesteijn
09:43 05 Apr 24
Hele leuke rijlessen gehad bij deze rijschool. Ik voelde me altijd zelfverzekerd achter het stuur en vond dat hij fijne aanwijzingen gaf en handige tips en tricks voor moeilijke situaties. Hij nam ook de tijd om uit te leggen waarom sommige dingen in het verkeer zo zijn als ze nu zijn. Dat liet me altijd weer zien hoe belangrijk het is om veilig te rijden. En het is altijd leuk om andere mensen hun reactie te zien als je in 1 van die Prachtige autos rijd hahaha. Als je wil lessen, automaat of schakel, zeker hier lessen.
CasperCasper
15:22 27 Mar 24
Vanaf het begin voelde ik me goed bij Rijschool Dielessen. Edwin is niet alleen een goede leraar, maar ook iemand waarmee je lekker kan praten. Hij heeft me echt geholpen om beter te worden in autorijden en heb genoten van de vele verhalen die hij vertelt.Wat ik echt fijn vond aan de lessen bij Rijschool Dielessen was dat Edwin goed naar mij luisterde. Hij gaf me tips die ik echt kon gebruiken en legde alles duidelijk uit via goede tekeningen. Ook vond ik het fijn dat hij mijn lesuren kon aanpassen aan mijn tijden.Door Edwin voelde ik me goed voorbereid toen ik mijn rijexamen had. En het leukste was dat ik in 1 keer slaagde! Dus als je een rijschool zoekt kan ik deze zeker aanbevelen.
Koen RijpkemaKoen Rijpkema
17:58 22 Mar 24
Mijn tijd bij Edwin was echt fijn! Edwin is niet alleen een goede en gezellige instructeur, maar ook heel flexibel met het plannen van lessen, ik kon altijd wel snel terecht. Zijn uitleg is altijd gelijk duidelijk. Edwin wist altijd een relaxte sfeer te creëren, wat mij hielp me comfortabel te voelen achter het stuur. Bij Rijschool Dielessen gaat het niet alleen om het behalen van je rijbewijs, maar ook om het opbouwen van vertrouwen en goede rijgewoonten voor als je eenmaal klaar bent, wat eigenlijk het belangrijkste is.Dankzij Edwin zit ik nu zelf met vertrouwen achter het stuur. Ik kan Rijschool Dielessen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een gezellige, professionele en flexibele rijschoolervaring!
jinte seilbergerjinte seilberger
09:15 16 Mar 24
5 sterren, zonder twijfel. De Heer Dielessen heeft mij uitmuntend opgeleid om de Hollandse wegen onveilig te maken.Ik heb echt genoten van de rijlessen. Ik had het vaak naar m’n zin, en dat kwam omdat ik autorijden heel leuk vindt, maar ook omdat Edwin zo’n gezellige kwebbelkous is. Je kan je ei bij hem kwijt (figuurlijk).Zijn manier van uitleggen probeert hij zo eenvoudig mogelijk te maken (ja ook met behulp van z’n gekladder op zo’n gekreukeld A4’tje). Ook is Edwin erg flexibel als het gaat om lessen inplannen. Hij doet dan ook moeite om te schuiven waar nodig.HUP EDWIN HUP!
foto Jordyfoto Jordy
10:21 19 Feb 24
Rijschool dielessen, vind ik 1 van de beste rijscholen, hij legt goed uit, je leert de auto echt kennen, hij hou van een praatje maken ook altijd gezellig. Dus als je een rijschool zoekt ga naar dielessen toe
Daphne GoedhartDaphne Goedhart
17:35 11 Dec 23
Edwin heeft mij goed door de lessen heen geholpen, En wat hebben we veel gelachen tijdens de lessen dankjewel voor de leuke tijd ! ondanks het afrijden in nieuwe auto ben ik in 1 keer geslaagd.
Miranda van OmmenMiranda van Ommen
13:59 15 Nov 23
Tessa de RotTessa de Rot
14:03 10 Nov 23
Kiezen voor Ed is de beste keuze die ik ooit gemaakt heb! Na 10 lessen bij een andere rijschool, waarin er tijdens de lessen amper werd gesproken en iedere fout voelde als straf, terecht gekomen bij Ed. Wat een verademing. Ed is gezellig, geduldig, duidelijk, relaxt, bijdehand, houdt nooit op met kletsen en gewoon een hele goede rij instructeur. Ik heb meer dan 20 lessen nodig gehad om het schakelen onder de knie te krijgen maar Ed bleef gewoon kalm, nuchter en heeeeel geduldig. Ik kreeg gelukkig geen speciale behandeling voor mijn faalangst maar gewoon goede opbouwende feedback en motiverende gesprekken. Duizend maal dank Ed!
Jozua BerghavenJozua Berghaven
18:39 02 Nov 23
Voor Edwin zat ik bij een ander rijschool waar ik niks heb geleerd. We reden maar wat rondjes en af en toe mocht ik een bijzonder verrichting uitvoeren. Verder kwam hij zijn afspraken niet na en als ik iets fout deed werd er boos gereageerd, oftewel ik zag het plezier niet meer in autorijden.En natuurlijk was ik zwaar gezakt bij mijn praktijkexamen.Uiteindelijk ben ik verder gaan zoeken naar een rijschool en kwam ik terrecht bij Rijschool Dielessen.We gingen terug naar het basis en stap voor stap ben ik gaan snappen over verschillende situaties en wist ik vrij snel mijn plezier in autorijden terug te vinden, dankzij Edwin.Ik kan iedereen Rijschool Dielessen aanraden, want niet alleen is hij een goede rijinstructeur, Edwin weet ook precies de punten te benoemen waar er hard aan gewerkt moet worden.Met trots kan ik zeggen dat ik ben geslaagd!!Jij bent precies hoe een rijinstructeur hoort te zijn!!!!!Wat heb ik een leuke tijd gehad, veel geleerd en een hoop gelachen :DP.s.Rap wordt nog vervolgd.
Yrsa de WinterYrsa de Winter
10:23 23 Oct 23
In 1 keer geslaagd!! Had geen betere rijschool kunnen hebben!
Jeroen ScheffelJeroen Scheffel
11:29 13 Aug 23
Zonder Edwin zou ik mijn rijbewijs niet gehaald hebben. Ik raad iedereen aan om rijles bij Edwin te nemen, er bestaat geen betere in Dordrecht.Eerder heb ik bij een wat “vlottere” rijschool les gehad, en na twee keer zakken zonder feedback te krijgen van de instructeur was ik op zoek naar iemand anders. Iedereen in mijn omgeving raadde mij Edwin Dielessen aan. Proefles aangevraagd en wachten maar.Op de dag van mijn proefles reed er een volledig in panterprint gewrapte Mazda mijn straat in. In een bijpassend blousje komt Edwin je ophalen en wilt hij je goedlachs leren kennen. Tijdens deze eerste les maakte ik kenbaar dat ik ADD en faalangst had. We gingen hier aan werken, maar gaan er ons niet door laten leiden. Dit deed het CBR immers ook niet.Na 20 lessen bij Edwin heb ik eindelijk het felbegeerde roze pasje, en ben ik al veel kilometers aan het maken. Over 20 jaar zal ik de rijlessen van hem nog herinneren, inclusief de satéprikker ;)Edwin, bedankt!
Yoeri HuizerYoeri Huizer
16:44 08 Aug 23
Leuke gezellige leraar, legt goed uit en heeft een handige instructiewijzer
tamara elterentamara elteren
18:07 04 Aug 23
Beste rijschool! Echt een aanrader. Ik heb er 2x over gedaan maar ik kwam ook van ver maar dankzij edwin die alles tot in de puntjes heel duidelijk uitlegt ben ik in mezelf gaan geloven dat ik het wel kan. De rijlessen waren altijd heel gezellig want bij edwin in de auto is het nooit stil wat ik persoonlijk heel fijn vondt. Dus zoek je een goede rijschool ben je hier op het juiste adres. Edwin bedankt voor alles!!
Maurice KauffmannMaurice Kauffmann
13:49 02 Aug 23
Zeer tevreden met deze rijschool. Goeie manier van leren rijden en kan goed met rijinstructeur overweg.
Mirjam SnoeiMirjam Snoei
12:06 02 Aug 23
Deze rijschool is een echte aanrader! Eerlijk, duidelijk en vriendelijk. Mijn zoon heeft met veel plezier bij Edwin in de lesauto gezeten en in 1 keer zijn rijbewijs gehaald
Anne van de WerkenAnne van de Werken
13:16 22 Jun 23
Deze Rijschool is zeker een aanrader! Zoek je een lieve, en grappige rijinstructeur dan ben je hier aan het goede adres! Hij heeft mij door m'n angsten heen geholpen en nam daar ook de tijd voor, ik durf nu zelf op weg! Na 37 lesjes in 1x geslaagd met dank aan deze rijschool! (Edwin de rijinstructeur) geeft duidelijk uitleg en is kan door goede voorbeelden situaties op een duidelijke manier uitleggen.
Michel KapoenMichel Kapoen
14:58 07 Jun 23
De rijschool is prima. De lessen zijn duidelijk en overzichtelijk. De instructeur heeft een goede kennis van zaken en kan deze kennis met goede voorbeelden en af en toe een grappige opmerking duidelijk overbrengen. Overigens valt het geduld van de instructeur te prijzen. Absoluut een prima rijschool met een leuke opvallende auto.
Sara WardakSara Wardak
08:26 04 Jun 23
Ik ben in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs.Edwin (de rij instructeur) is een aardige en vriendelijke man. Ik heb de leukste leerzame lessen met hem gehad. Hij heeft mij altijd gemotiveerd en handige tips gegeven die ik altijd kan gebruiken.Edwin zorgt er niet alleen voor om les te geven, maar ook een gezellig sfeer te creëren tijdens de lessen.Ik zou deze rijschool 100% aanraden
Tessa LouterTessa Louter
13:30 17 May 23
Ik zou rijschool Dielessen zeker aanbevelen. Ik heb altijd met veel plezier en veel gelach mijn lessen gevolg. Naast het autorijden op een fijne en goed te begrijpen manier te leren. Als kandidaat met faalangst zal ik deze rijschool ook aanbevelen, zelfs met faalangst geslaagd dankzij de lessen!
YorickYorick
10:32 12 Feb 23
Deze week heb ik mijn rijbewijs opgehaald na in een keer geslaagd te zijn voor mijn rijexamen. Dit was niet gelukt zonder Edwin, in een half jaar heeft hij mij hiervoor klaargestoomd. Met heldere uitleg, handige tips en de nodige dosis lol was iedere les een prettige.Voor het plannen van lessen kun je een handige app gebruiken, die bovendien ook nog is voorzien van uitgebreide uitleg voor de bij de verschillende praktische rij-onderdelen. Daarmee kun je alles wat je leert tijdens je rijles voorbereiden, of juist nog eens rustig nalezen.Ik heb met veel plezier gelest bij Edwin en ik kan het dan ook aan iedereen aanbevelen!
victorio1200victorio1200
08:30 09 Feb 23
Met deze rijschool kom je er wel! Heb hier een fijne tijd gehad vooral omdat er ook daadwerkelijk de tijd voor je genomen wordt. Naast een serieuze manier van les geven kan je hier gewoon lol hebben! En dat is belangrijk want rijden is leuk! Ook als je het spannend vindt brengt deze topper rust, overzicht en inzicht. Zeker weten een aanrader!
oscar visseroscar visser
14:32 15 Dec 22
zer een aanrader !ontzettend fijne rij school waar je op een ontspannen manier leert wat autorijden inhoud in je eigen tempoen op een duidelijke wijze mede door de plango app waar je ziet wat komen gaat en wat je gedaan hebaltijd met veel plezier en een hoop lol gereden met edwindie duidelijk is en geen gouden bergen belooft maar je begeleidt tot je er klaar voor bentmede daardoor in 1 keer gehaalddus wil je een leuke tijd en toch goed leren auto rijden zeer zeker een aanrader
Tim DijkstraTim Dijkstra
11:35 29 Oct 22
Super rijschool!Ik ben nooit met tegenzin de auto ingestapt, ik had het beginnen met mijn rijlessen erg uitgesteld omdat het stiekem toch wel een beetje spannend was. Bij Ed was dat gevoel meteen weg en werd ik erg gemotiveerd om te leren rijden, hij neemt de tijd voor je en niks voelt gehaast. Wees ook niet bang om fouten te maken, want daar wordt alleen maar om gelachen. Hierdoor is het ook altijd super gezellig in de auto! Zelfs na mijn dramatische eerste examen toch weer lachend de auto in gestapt voor de volgende poging!Kortom, geweldige rijschool! ik kan Edje 100% aanbevelen.Oh, en neem koffie voor hem mee voor je de les begint, dan is Ed extra aardig!Bedankt voor alles Edwin 🙂
Jessica van der WindJessica van der Wind
12:00 13 Sep 22
Twee weken terug ben ik, ondanks alle zenuwen en stress in 1 keer geslaagd voor mijn examen. Aan de ene kant is dat natuurlijk heel leuk, maar wat mis ik de rijlessen met Edwin. In het begin vond ik autorijden best spannend, maar er hing een hele ontspannen sfeer in de auto tijdens de lessen. Elke les was mega gezellig, en het was altijd lachen. Ook werd alle theorie etc. op een makkelijke, geduldige manier uitgelegd. Elke les vloog voorbij en nu ik zelf kan autorijden zie ik steeds meer ik hoeveel ik allemaal wel niet geleerd heb tijdens de lessen van Edwin. Verder gebruikt rijschool Dielessen de PlanGo app. Daarin plan je zelf je rijlessen in wanneer dat voor jou uitkomt. Dat vond ik zelf heel erg handig, omdat het rijlessen daardoor makkelijk te combineren was met studie en bijbaan. Kortom… rijschool Dielessen is echt een dikke aanrader!
Anas AsdAnas Asd
08:00 17 Jun 22
Na jaren onzeker te zijn geweest in het verkeer, heeft Edwin mij super geholpen, waardoor ik weer de weg op durf. Dus ben je onzeker of heb je faalangst, bij Edwin Dielessen moet je zijn!
Harmke Van der VeenHarmke Van der Veen
06:59 13 Jun 22
Edwin is een hele fijne rijinstructeur en nog een gezellige ook! Ik kwam bij hem lessen met een aardige dosis faalangst, maar Edwin stelde mij steeds gerust. Hij kon alles goed uitleggen wanneer ik dat nodig had. En wat ook mooi meegenomen is: ik was in 1 keer geslaagd! Nu moet ik wel die gezellige rijlessen missen, maar kan nu wel lekker m'n auto pakken wanneer ik wil dankzij hem😁
DamianDamian
18:23 12 Jun 22
Dankzij edwin ben ik geslaagd voor me rijbewijs. Edwin geeft goed les en legt alles goed uit
Isa van den BergIsa van den Berg
06:47 13 May 22
Iedereen denkt altijd dat rijlessen niet leuk en spannend zijn, maar dat is het helemaal niet. De rijlessen zijn juist het leukste van heel je rijbewijs halen (natuurlijk je rijbewijs halen is het allerleukste) maar ik ging met plezier de lesauto in! Edwin legt alles goed uit en je kan altijd leuk met hem praten!
AishaAisha
19:11 05 May 22
Altijd hele fijne leerzame lessen gehad en altijd wel lachen tijden de lessen!!! In 1x geslaagd dankzij de goeie lessen.
Sabrina SomojionoSabrina Somojiono
20:23 09 Apr 22
Rijschool Dielessen is zeker een aanrader! Dankzij Edwin ben ik in één keer geslaagd! Hiervoor zat ik bij een andere rijschool, maar het is totaal niet te vergelijken. Ik heb er geen enkel moment spijt van gehad. Edwin is een leuke, eerlijke en grappige rij-instructeur. Hij heeft echt passie voor het vak en is vooral geduldig. Daarnaast kan hij eindeloos kletsen waardoor je je niet ongemakkelijk gaat voelen in zijn auto. Tijdens zijn lessen geeft hij duidelijk uitleg met plaatjes en tekeningen. Ik heb de lessen als prettig ervaren en keek altijd uit naar de volgende les. Iedere les was voor mij leerzaam geweest. Ook vindt hij het leuk om je uit te dagen, zodat het ritje met je examen alleen mee kan vallen en dat is zeker gebleken. Die 30 minuten vlogen zo voorbij. Overigens werkt Rijschool Dielessen met de PlanGo app (inplannen en leskaart) en heeft een handige instructiewijzer op de website staan. Kortom, ik heb veel geleerd van Edwin en kijk er positief op terug. Zijn lessen ga ik stiekem wel missen!
Mirthe van WeertMirthe van Weert
12:15 28 Feb 22
Ik heb met veel plezier bij Rijschool Dielessen gereden. Naast de leerzame lessen is het ook altijd gezellig. Edwin kletst graag, daardoor ga ik in ieder geval geen moeite hebben om met kletsende vriendinnen in de auto te rijden. Natuurlijk weet hij ook goed op welke momenten hij even stil moet blijven.Ik heb me altijd op mijn gemak gevoelt tijdens het rijden, omdat Edwin nooit boos zou worden als iets fout gaat. Sterker nog, hij lacht er om. Van Edwin hoeft niks perfect te gaan en leer je echt op je eigen tempo.Edwin doet moeite je te leren kennen.Dielessen maakt gebruik van de PlanGo app. Dit is super handig, omdat je via hier je rijlessen kunt inplannen en je je vooruitgang kunt zien, ook schrijft Edwin goede tips op in de app die je na kunt lezen.Bedankt Ed voor al je leuke lessen!
Senna RoedeSenna Roede
14:45 25 Jan 22
Edwin Dielessen was invaller bij de rijschool waar ik zelf rijlessen heb gevolgd. Hij is een enorme kletser, maar dat is altijd wel erg gezellig. Op de momenten dat het nodig was kon Edwin zelf ook goed inschatten of hij even iets moest minderen met zijn gepraat. De uitleg die hij gaf was altijd erg duidelijk. Hij pakt zijn boek met plaatjes erbij om je een beeld te geven en maakt er af en toe zelfs een tekening bij! Ik heb met succes mijn rijbewijs in 1x behaald.
Anouk Van heerenAnouk Van heeren
16:38 21 Oct 21
Een keer meerijden is voor iedereen een aanrader !
Ava SchroerAva Schroer
15:36 14 Oct 21
Rijschool Dielessen was voor mij een hele fijne rijschool waar ik met veel plezier naartoe ging. De lessen waren altijd heel gezellig en doordat Edwin veel tegen je praat leer je om steeds meer dingen vanzelf te doen, zonder overal over na te hoeven denken. De lesopbouw vond ik ook erg fijn omdat het heel duidelijk was en ik snel veel dingen leerde. Edwin werkt met een app waar je je afspraken voor rijlessen, je vorderingen in het rijden en de financiële stand van zaken kan zien. Dit vond ik een fijne methode en zo had ik ook een duidelijk overzicht van alles. Ik raad deze rijschool heel erg aan omdat je met veel lachen en plezier veel gemakkelijker leert en je perfect wordt klaargestoomd voor het rijexamen.
Sara SasseltjeSara Sasseltje
08:50 03 Sep 21
Zeer goede rijschool.Ook voor mensen met faalangst, er is namelijk veel bespreekbaar. Ed stelt je op je gemak en zou je nooit naar examen laten gaan als hij denkt dat je het niet haalt. Uitzondering op de regel schijnt te zijn als je er zelf op staat (klant blijft koning). Er wordt met modules gewerkt die jezelf kan inzien. Voor mij was t heel handig om te kijken hoe ver ik al was.Dankjewel Edwin voor al je tijd en geduld.
Richard Van VugtRichard Van Vugt
05:49 31 Aug 21
Edwin is een geduldige en relaxte instructeur die je gerust weet te stellen als het je niet lukt. Hij zorgt ervoor dat als je op examen gaat, dat je ook alle onderwerpen hebt gehad, je zult niet snel horen dat je onderdelen niet hoeft te kunnen voor een TTT of examen. En ja over de kwaliteit van zijn lessen, zegt het feit dat ik in 1 keer geslaagd ben wel genoeg denk ik.
Margreet PakvisMargreet Pakvis
08:57 27 Aug 21
Een goede en fijne rijschool, die je echt goed leert auto rijden.Neemt de tijd voor je en geeft goede en duidelijke uitleg.Is open en eerlijk, dit zorgt dat je op een goede manier leert.Probeert ook in alles naar oplossingen te zoeken en zoekt naar wat bij jou past.Tijdens het lessen is er ook gezelligheid en een fijne sfeer.Een echte aanrader!
Henrike V.Henrike V.
10:43 18 Aug 21
Voordat ik bij Edwin ging rijlessen heb ik bij een andere rijschool gereden. De communicatie en uitleg verliepen daar erg moeizaam en ik kreeg van mijn instructeur vooral te horen dat ik er niet veel van terecht bracht. Het gevolg was dat ik erg onzeker was en elke keer tegen het rijlessen opzag.Toen ik bij Edwin ging lessen was ik positief verrast over zijn manier van lesgeven. Hij geeft een duidelijke stapsgewijze uitleg, stelt je op je gemak en sluit goed aan bij wat je als persoon nodig hebt. Maar wat ik als het meest positieve heb ervaren is dat het bij Edwin allemaal niet 'perfect' hoeft te zijn. Fouten maken mag en in plaats van daar een heel ding van te maken, reageert Edwin er lachend op en laat hij je rustig oefenen tot het wel lukt. Deze manier van lesgeven heeft mij zelfvertrouwen gegeven en ik ben het zelfs leuk gaan vinden om te rijden :).Nogmaals bedankt voor alles Ed!
Aadje.078Aadje.078
11:52 02 Aug 21
Rijden bij Rijschool Dielessen is altijd een feest, het is gezellig en je leert een hele hoop. Bij Ed-winn in de auto genaamd "the beast" mag je alles vertellen en je hoeft je nergens voor te schamen, heel de les door komen er verschillende gespreksonderwerpen voorbij ja kan het zo gek niet bedenken of je hebt het er wel een keertje over gehad. Tegelijkertijd leer je dus ook een hele hoop en je leert veel, niet alleen het praktische gedeelte maar ook het theoretische gedeelte komt regelmatig voor. Als je dingen niet begrijpt kan en mag je dat altijd vragen en dan legt onze Ed-winn het rustig en duidelijk uit! Ed-winn is erg flexibel qua planning, hij denkt met je mee, probeert waar nodig is zijn planning om te gooien voor jou! Dit vond ik altijd erg fijn en ik denk dat ik daar niet de enige in was. En ja ik zeg "was" omdat ik geslaagd ben en dus onze Ed-winn verlaten heb!Edd we hebben gelachen, lief en leed gedeeld maar onze wegen gaan uit elkaar.. maar we vinden dezelfde weg wel weer een keer terug en dan zien we elkaar weer en dan gaan we of zwaaien of keihard toeteren! Aan jou de keus😉
Kim KeijzersKim Keijzers
16:11 20 Jul 21
Een top rijschool!Edwin is een hele fijne instructeur die zijn leerlingen door en door kent, hierdoor weet hij heel goed of iemand wat extra tijd en aandacht nodig heeft of juist een duwtje in de rug nodig heeft om iets te leren.Naast het fijne les geven is het ook altijd gezellig in de auto en is de sfeer altijd goed.Ik heb me goed vermaakt tijdens het lessen en vind het ergens zelfs een beetje jammer dat het voorbij is.
Rens BarendregtRens Barendregt
10:57 20 Jul 21
Het is een fantastische rijschool alles is heel goed geregeld. De rijschool maakt gebruik van een fijne app (plango) die je alles vertelt over wanneer je les hebt en waar je je les kan plannen. De rijschool is zowel bellend als op de whatsapp te bereiken. De instructeur is een fijne gozer en heeft veel gedult 💪🏽
Via een vriend werd mij aangeraden om rijlessen te nemen bij Rijschool Dielessen. Ik nam contact op en tijdens een proefles voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Edwin neemt de tijd en legt duidelijk uit wat er van jou als automobilist verwacht wordt. Samen keken we na elke les wat er goed ging en wat er minder goed ging. Bij Ed in de auto kun je geen fouten maken. Als je iets verkeerd doet stapt Ed op de rem met een glimlach op zijn gezicht. Net zo lang totdat je die fout niet meer maakt. Ed is streng maar dat maakt het niet minder gezellig in de auto. Het is soms zelfs iets te gezellig waardoor je je wellicht minder kan concentreren. "Als ik te veel klets moet je het zeggen hoor, dan houd ik mijn mond!" klonk het na een van de eerste lessen. Ik heb het geklets niet als een probleem ervaren, ik vond het alleen maar fijn. Je leert op die manier goed je aandacht te verdelen. Na de vele uren bij Edwin in de auto heb ik in een keer mijn rijbewijs weten te behalen. Edwin, bedankt voor alles!
Rick WillacyRick Willacy
19:58 03 Jul 21
Rijschool die geeft om zijn leerlingen! Samen met Edwin een plan van aanpak gemaakt ivm tijdsdruk. De app die wordt gebruikt tijdens de lessen is zeer handig voor progressie en inplannen van de lessen. Edwin is bereid om te helpen waar maar kan, flexibel in de lessen, en zeker weten een echte kletskous. In 1x geslaagd dankzij Edwin zijn gouden Tips!!
Anita MonsterAnita Monster
10:55 19 May 21
Persoonlijke, goede rijschool. Edwin denkt met je mee en heeft hart voor zijn werk. Aanrader!
Ewout NeelsEwout Neels
10:44 12 May 21
Edwin is een hele fijne instructeur ondanks dat hij af en toe iets teveel praat wat hij erg graag doet. Als je een lespakket neemt en je lessen zijn op en je bent eigenlijk nog niet toe aan je examen, twijfel niet koop gewoon lessen bij want je gaat veel meer zelfverzekerd het examen in!!
Romello RichardsonRomello Richardson
16:38 14 Apr 21
Rijden bij Rijschool Dielessen is ontzettend gezellig en uiteraard leerzaam.Wat ik persoonlijk heel fijn vind is dat je altijd vooraf weet waar je aan gaat werken, en hoe je dat moet doen met behulp van de app.Edwin is een gezellige, en ontzettend goede rijinstructeur die gemakkelijk 75 minuten vol praat met leuke, grappige en leerzame ervaringen (buiten rij instructies).Had me geen betere Rijinstructeur kunnen wensen.Absoluut een aanrader!
H. P.H. P.
12:55 21 Nov 20
Twijfel bij de keuze voor een autorijschool? Kies Rijschool Dielessen! Edwin is uitermate flexibel, altijd enthousiast en zeer betrokken. Hij leert je om vol zekerheid achter het stuur te zitten. Dankzij zijn duidelijke uitleg en fijne lessen heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Bedankt Edwin!
Erwin MuijenErwin Muijen
05:55 31 Oct 20
Al is het een tijdje geleden dat ik rijlessen had bij Ed ik denk er nog regelmatig aan terug.Ik nog eens een situatie waarbij ik Ed weer hoor en soms als ik in een moeilijke verkeerssituatie zit vraag ik hem later nog wel eens "heb ik het zo goed gedaan Ed?"Echt een leuke tijd gehad, zou het zo weer doen en kan het iedereen dan ook aanraden.
Max BarendregtMax Barendregt
20:42 30 Oct 20
Ik heb altijd met plezier bij Edwin gelest! Hij is duidelijk in zijn uitleg en neemt de tijd voor je. Daarnaast is de sfeer lekker ontspannen. Je bent niet alleen maar met de lesstof bezig, want lekker kletsen hoort er ook bij!Edwin weet goed om te gaan met onzekere en faalangstige mensen. Hij zorgt er voor dat je je op je gemak voelt en bied mogelijkheden aan die hij jou passen. Ik was zo’n persoon, maar door Edwin heb ik in 1 keer mn rijbewijs gehaald en durf ik nu zonder gezeur overal naartoe te rijden. Waar het ook is.Echt een aanrader als je houd van een ontspannen maar goede leersfeer!
Birgit LigtvoetBirgit Ligtvoet
20:15 30 Oct 20
Zeer goede ervaring gehad met het lessen met Edwin. Hij focust naast de dingen die je moet kunnen volgens het CBR ook goed op het idee dat je samen met anderen op de weg rijdt en dat je altijd je gedrag aanpast om natuurlijk te anticiperen op anderen maar ook mee te gaan met de flow van het verkeer. Hij heeft een directe manier van lesgeven en is duidelijk. De sfeer die hij creëert is open en stelt je in staat om bijvoorbeeld ook de discussie aan te gaan als je iets nog niet helemaal snapt.
SanneSanne
18:50 30 Oct 20
Voordat ik bij rijschool Dielessen terecht kwam heb ik twee verschillende rijinstructeurs gehad en bij beide had ik een slechte ervaring. De eerste vertelde mij zelfs dat ik nooit mijn rijbewijs zou halen. Hij bleek het gelukkig mis te hebben, want na een jaar bij deze rijschool is het binnen twee keer toch gelukt om hem te halen. De instructeur is begripvol bij fouten, hij geeft een goede uitleg en hij stelt je op je gemak. Een plusje is ook dat de lessen online ingepland kunnen worden.
js_loader

Volg je ons al?

Scroll naar boven
Chat openen
1
hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stuur gerust een Whatsapp bericht