fbpx

Welkom bij de instructiewijzer

Hallo cursist!

Gefeliciteerd, je bent eindelijk begonnen aan je rijopleiding, en dat is geweldig nieuws!

Tijdens je lessen zal er ontzettend veel informatie op je afkomen. Geen zorgen, want we hebben een handige instructiewijzer ontwikkeld om je te helpen alles optimaal te verwerken en te gebruiken tijdens je rijopleiding. Rijschool Dielessen is trots om hiermee uniek te zijn in de regio.

Met behulp van deze instructiewijzer kun je alle instructieonderdelen rustig doornemen en teruglezen, zonder dat je tegelijkertijd hoeft te sturen, schakelen, enzovoort.

Het beste is dat de instructiewijzer parallel loopt met de instructiekaart die we gebruiken in de PlanGo app. Hierdoor kun je, voordat je volgende rijles begint, de nog te behandelen onderdelen alvast van tevoren bestuderen!

Alles wat je in de lesauto aan uitleg krijgt, van het instappen tot hoe een examen eruitziet, staat hierin beschreven.

Maak hier gebruik van, want het kan je veel lesgeld besparen, aangezien we de informatie die hier beschreven staat niet meer in de lesauto hoeven te herhalen. Dit geeft jou meer rijtijd en dus meer oefentijd!

Onze rijlessen zijn niet alleen leuk, maar we werken er vooral aan om samen met jou dat felbegeerde rijbewijs zo snel mogelijk op zak te hebben.

Namens Rijschool Dielessen wensen we je heel veel plezier & succes tijdens je rijopleiding!

MODULE 3

OMKEREN

MODULE 3

In deze module lees je alles over omkeren, welke methodes er zijn en hoe je die moet uitvoeren.

KLIK HIER

Speciaal een voetnoot voor de nieuwsgierige.

(De eerste en de laatste module staan open, alle overigen modules vereisen een wachtwoord en zijn exclusief voor leerlingen van Rijschool Dielessen).

Ga je rijlessen ook volgen bij Rijschool Dielessen, dan maak ook jij optimaal gebruik van deze mogelijkheid en zal ook jij uiteindelijk geld besparen.

Nieuwsgierig geworden?
Meld je dan gewoon aan voor een proefles, het is geheel vrijblijvend.

Scroll naar boven
Chat openen
1
hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stuur gerust een Whatsapp bericht