fbpx

Welkom bij de instructiewijzer

van Rijschool Dielessen.

Beste cursist,

Eindelijk is het dan zover! Je bent begonnen aan je rijopleiding.

Als je eenmaal aan het lessen bent zal je merken dat er ontzettend veel informatie op je afkomt. Om die informatie optimaal te kunnen verwerken en gebruiken tijdens je rijopleiding is deze instructiewijzer ontwikkeld. Rijschool Dielessen is hiermee uniek in de regio.

Je kunt hier alle instructieonderdelen nog eens op je gemak na – of terug lezen zonder dat je tegelijk moet sturen, schakelen enz. enz.

De instructiewijzer loopt gelijk op met de instructiekaart die wij gebruiken in de PlanGo app. Je kan deze instructiewijzer dus ook  gebruiken om, voorafgaand aan je volgende rijles de nog te behandelen onderdelen al van tevoren bestuderen!

Alles wat je dus aan uitleg krijgt in de lesauto, van instappen tot aan hoe een examen er uit ziet staat hierin beschreven.

Doe er je voordeel mee!

Het kan je dus veel aan lesgeld schelen omdat dat wat hier beschreven staat niet meer in de lesauto uitgelegd hoeft te worden. Dat geeft jou dus meer rijtijd = oefentijd!

 Rijlessen zijn niet alleen leuk. We werken er vooral aan om samen met jou, uiteindelijk het zo felbegeerde rijbewijs zo snel mogelijk op zak te hebben.

Namens het team van Rijschool Dielessen.

Heel veel succes……………

Speciaal een voetnoot voor de nieuwsgierige.

(De eerste en de laatste module staan open, alle overigen modules vereisen een wachtwoord en zijn exclusief voor leerlingen van Rijschool Dielessen).

Ga je rijlessen ook volgen bij Rijschool Dielessen, dan maak ook jij optimaal gebruik van deze mogelijkheid en zal ook jij uiteindelijk geld besparen.

Nieuwsgierig geworden?
Meld je dan gewoon aan voor een proefles, het is geheel vrijblijvend.

Rijschool Dielessen gebruikt de Plango app!

MODULE 3

OMKEREN

MODULE 3

In deze module lees je alles over omkeren, welke methodes er zijn en hoe je die moet uitvoeren.

KLIK HIER
Hoi, Wil je chatten?