fbpx

WAAROM RIJSCHOOL DIELESSEN

Op deze pagina ontdek jij de voordelen en redenen waarom Rijschool Dielessen de rijschool is om zonder stress je rijbewijs te halen.

Ontdek meer

Wat maakt ons zo bijzonder?

Rijlessen volgen is een unieke ervaring in iemands leven. het moet een leuke ervaring zijn waar je later nog met plezier aan terugdenkt.

Bij Rijschool Dielessen krijg je een rij-instructeur die gemotiveerd & enthousiast is om iedereen zo snel en veilig mogelijk aan een rijbewijs te helpen. Waarbij een stuk gezelligheid zeker belangrijk is.

Maar verhalen & ervaringen van (oud) leerlingen zeggen meer dan alle woorden hier

RIJLESSEN BIJ RIJSCHOOL DIELESSEN IN DORDRECHT

Verhoog je kansen!

Door kennis, techniek en ervaring te combineren krijg jij de best mogelijke opleiding.

Wij zijn de enige in de regio  met “de instructiewijzer”.
in de instructiewijzer staat alles beschreven wat je in de lesauto aan uitleg krijgt. Je kan zo jezelf voorbereiden op de volgende les, en je kan nakijken mocht je iets vergeten zijn. Dit kan je thuis doen en scheelt jou in lestijd en dus ook je kosten.

Vorderingen tijdens de les

Vorderingen worden  tijdens je rijlessen bijgehouden via de digitale  vorderingskaart in de Plango-app. Er wordt gewerkt met een instructiekaart waar jouw persoonlijke vorderingen op bijgehouden worden en uitgebreide notities en aanbevelingen worden bijgehouden

Erg handig, zo weet jij  precies wat je in de lessen goed doet en waar je nog even wat meer aandacht aan moet besteden.

Ook handig, ouders kunnen ook inloggen op je plango account en ook zo de vorderingen en aanbevelingen inzien.

Yorick geslaagd voor het rijbewijs

Bij ons rijles zonder stress!

Bij Rijschool Dielessen staat rijlessen zonder stress voorop. Dit doen we door voorspelbaarheid en duidelijkheid te creëren. Zo weet jij op voorhand precies waar je aan toe bent en wat je kan verwachten. Doordat je vooraf weet waar je aan toe bent, zorgt dit ervoor dat jij meer ontspannen bent.

Wat kan je nog meer verwachten?

  • Stapsgewijs rijles en instructies krijgen
  • Een ontspannen sfeer in de auto
  • Een grapje tussendoor
  • Af en toe een Mc Drive (why not?)

Want… als je meer ontspannen bent, dan leer je beter. Het resultaat? Je hebt sneller je rijbewijs in handen en je hebt geen stress ervaren tijdens het behalen van je rijbewijs. Nice he?

Rijlessen afgestemd dat past bij jou

Of je nu 1x per week of 3 keer per week rijles wilt, bij Rijschool Dielessen passen we het pakket en de planning aan op basis van jouw agenda. Geen zorgen! We bieden flexibiliteit zodat je direct kunt beginnen met rijlessen, op het moment dat het jou uitkomt. 

Na een succesvolle proefles kan je meteen jouw vervolglessen zelf inplannen, waardoor je zo snel mogelijk op weg bent naar het behalen van je rijbewijs. Geen gedoe meer op de fiets in de regen, maar comfortabel en snel met de auto.

rijles zelf inplannen met de plango app

Bij Rijschool Dielessen is iedereen welkom

Ieder mens is uniek en speciaal, en iedereen krijgt bij Rijschool Dielessen rijles afgestemd op ieders persoonlijke omstandigheden.

En sommige mensen zijn soms nog iets specialer. Die hebben dan faalangst, ADHD, autisme of wat dan ook.

Bij het c.b.r. rijexamen wordt hier niet speciaal rekening mee gehouden, er worden geen uitzonderingen gemaakt, je moet net als iedereen meedoen met het verkeer.
Bij Rijschool Dielessen kijken we naar iedere persoon en hoe we die persoon het beste naar dat felbegeerde roze pasje kunnen begeleiden.

Heb jij nou:

  • Autisme
  • ADHD/ADD
  • Faalangst.
  • Rijangst
Chat openen
1
hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stuur gerust een Whatsapp bericht