fbpx

overzichtelijk stappenplan voor jouw rijlessen

HOE GAAN WE TE WERK?

Op deze pagina geven wij jou een overzichtelijk stappenplan voor het snel en effectief behalen van je rijbewijs.

Ontdek meer

STAP 1 - INSCHRIJVEN.

Als je denkt om te gaan lessen bij de leukste rijschool van Nederland, dan schrijf je jezelf online in bij de rijschool. Na inschrijving ontvang je vanuit Rijschool Dielessen een mail met inloggegevens voor de Plango-app.
Met deze app kan je dan een proefles inkopen en direct in de agenda van de instructeur inplannen op dagen en tijden die beschikbaar zijn en die jij kan. Totale vrijheid voor jouw dus.

INSCHRIJVEN RIJLESSEN RIJSCHOOL DIELESSEN

STAP 2 - DE PROEFLES

Eerste rijles van Jasmijn Mostert bij Rijschool Dielessen

Rijlessen volgen is een unieke ervaring in iemands leven. Het moet een leuke ervaring zijn waar je later nog met plezier aan terugdenkt.

Bij Rijschool Dielessen krijg je een rij-instructeur die gemotiveerd & enthousiast is om iedereen zo snel en veilig mogelijk aan een rijbewijs te helpen. Waarbij een stuk gezelligheid zeker belangrijk is.

Stap 3 Rijlessen inplannen

Via de app koop jij rijlessen, dat kan zijn losse lessen of een pakket. En ook deze kan je direct via de app inplannen.
Aanbevolen wordt om minimaal 1x per week te lessen, maar meerdere keren in de week lessen is ook mogelijk.
In de app heb je een vorderingskaart en daar kan je zien waar je bent en wat je nog moet aanleren

rijles inplannen

STAP 4 - Mijncbr.nl

mijncbr.nl

Dit moet je zelf doen.
Om examens aan  te kunnen vragen moet de rijschool daartoe gemachtigd worden door de leerling. Ook moet jij een gezondheidsverklaring hier invullen, omdat C.B.R. graag wilt weten of je wel rijgeschikt bent.
Ook kan je nu gelijk je theorie-examen aanvragen, want dat is je volgende stap.

STAP 5 - JE THEORIE HALEN..

Vanaf dit moment heb je misschien al enige rijlessen gehad. Mocht je je theoriecertificaat nog niet hebben behaald, dan raden we je aan om dit nu zo snel mogelijk te doen. Theorie hoort er natuurlijk ook bij, dus dat gaat studeren worden! Maar maak je geen zorgen, want wij bieden een geweldige online studiemethode, zodat je goed voorbereid bent voor het behalen van je theoriecertificaat.
Rijschool Dielessen verkoopt theoriemateriaal die goed aansluit op het C.B.R. theorie-examen.

Theorie exanen cbr

STAP 6 - DE TUSSENTIJDSE TOETS.

Je heb nu een aantal rijlessen gehad, de basis heb je behandeld gekregen en je zit nu zo op ongeveer 3/4 van je opleiding en gaan we een tussentijdse toets afleggen bij het C.B.R.

 Deze verhoogt je kans om in 1 x te slagen met 20% en je kan daardoor ook alvast kennismaken met het idee van het eindexamen.
Ook krijg je van de examinator nog tips wat je zou kunnen verbeteren om meer kans van slagen te hebben.
Doe je de tussentijdse toets goed, dan krijg je vrijstelling voor je bijzondere verrichtingen en hoef je die niet opnieuw te doen bij je eindexamen, scheelt op je examen heel veel stress.

TUSSENTIJDSE TOETS

Stap 7 - Zonder stress naar het Praktijkexamen

praktijkexamen CBR rijbewijs B

Een gemiddelde leerling heeft ongeveer 40 rijlessen nodig om goed voorbereid op het examen te verschijnen. Vertrouw op jezelf en op alles wat je rijinstructeur je heeft geleerd. Het allerbelangrijkste is dat je voldoende lessen hebt gehad voordat je op examen gaat. Jij moet zelf het gevoel hebben dat je er klaar voor bent. Ben je er zeker van dat je volledige controle over het voertuig hebt? Als je het rijden voldoende beheerst, kun je met een gerust hart een half uur rondrijden met een examinator.

JOUW WEG NAAR SUCCES.

BEGINT HIER

Scroll naar boven
Chat openen
1
hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stuur gerust een Whatsapp bericht