fbpx

Sanne Schild, Ook geslaagd voor haar rijbewijs

Sanne Schild geslaagd voor rijbewijs.
Sanne Schild geslaagd voor rijbewijs.

Voordat ik bij rijschool Dielessen terecht kwam heb ik twee verschillende rijinstructeurs gehad en bij beide had ik een slechte ervaring.
Sanne Schild geslaagd voor rijbewijs.
De eerste vertelde mij zelfs dat ik nooit mijn rijbewijs zou halen. Hij bleek het gelukkig mis te hebben, want na een jaar bij deze rijschool is het binnen twee keer toch gelukt om hem te halen. De instructeur is begripvol bij fouten, hij geeft een goede uitleg en hij stelt je op je gemak. Een plusje is ook dat de lessen online ingepland kunnen worden.
Bron Google reviews.

Marlies Schild (moeder van Sanne).

Deze rijschool onderscheidt zich met andere rijscholen op het gebied van deskundigheid en communicatie. In een tijd dat rijscholen als paddenstoelen uit de grond schieten en je daardoor door de bomen het bos niet meer ziet, bleek na een aantal negatieve ervaringen, Edwin van rijschool Dielessen een verademing. Mijn dochter was al haar vertrouwen kwijt geraakt om ooit dat roze papiertje te kunnen halen. Mede dankzij Edwin zijn enthousiasme en geduld wist hij dit te doorbreken en haar weer het vertrouwen en plezier in het rijden te geven . Ook de handige app voor her inplannen van je lessen en het bijhouden van je voortgang draagt hier aan bij.
Bron Google reviews.

Sanne heeft eindelijk dan ook haar rijbewijs gehaald. Zoals ze zelf ook al zegt, voor mij al 2 rijinstructeurs gehad waarvan eentje had gezegd dat ze het nooit zou halen en de tweede ging failliet waardoor ze hun geld kwijt waren.
Ik had dus heel wat argwaan weg te werken bij zowel Sanne als haar moeder, ik durf te zeggen dat mij dat ook gelukt is.
Typerend is ook wel dat Sanne een doorzetter is, dat blijkt ook wel na deze eerdere vervelende ervaringen bij andere rijscholen. Het ging niet van een leien dakje, het ging allemaal niet vanzelf maar de spirit was er wel, doorzetten en uiteindelijk na 2 pogingen het beoogde resultaat, ik vind het knap hoor.
En in dat soort gevallen pink ik ook nog wel eens een traantje weg, zoveel blijdschap.
Mooi gedaan sanne!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Chat openen
1
hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stuur gerust een Whatsapp bericht