fbpx
Rijlessen volg je bij Rijschool Dielessen in Dordrecht.

Rijschool Dielessen.

De beste rijschool in de regio Drechtsteden

LESAUTO Rijschool Dielessen dordrecht

AUTORIJLESSEN

Ben jij 16.5 jaar oud of ouder? dan kan jij gaan starten met je rijopleiding.
Rijschool Dielessen verzorgt rijlessen in de regio Dordrecht e.o. 
Er wordt gewerkt met het modernste materiaal en de instructeurs zijn up-to-date opgeleid om jou helemaal klaar te maken voor het rijexamen.

Rijschool Dielessen is een rijschool gevestigd in Dordrecht. Het is ons doel om kwalitatieve, succesvolle en betaalbare rijlessen te geven in Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en andere steden rondom Dordrecht.

RIJLESSEN BIJ RIJSCHOOL DIELESSEN IN DORDRECHT
Anne v.d Werken geslaagd voor het rijbewijs
Deze Rijschool is zeker een aanrader! Zoek je een lieve, en grappige rijinstructeur dan ben je hier aan het goede adres! Hij heeft mij door m'n angsten heen geholpen en nam daar ook de tijd voor, ik durf nu zelf op weg! Na 37 lesjes in 1x geslaagd met dank aan deze rijschool! (Edwin de rijinstructeur) geeft duidelijk uitleg en is kan door goede voorbeelden situaties op een duidelijke manier uitleggen.
 
 

Anne v.d. Werken

Yorick geslaagd voor het rijbewijs
Deze week heb ik mijn rijbewijs opgehaald na in een keer geslaagd te zijn voor mijn rijexamen. Dit was niet gelukt zonder Edwin, in een half jaar heeft hij mij hiervoor klaargestoomd. Met heldere uitleg, handige tips en de nodige dosis lol was iedere les een prettige.
Voor het plannen van lessen kun je een handige app gebruiken, die bovendien ook nog is voorzien van uitgebreide uitleg voor de bij de verschillende praktische rij-onderdelen. Daarmee kun je alles wat je leert tijdens je rijles voorbereiden, of juist nog eens rustig nalezen.
Ik heb met veel plezier gelest bij Edwin en ik kan het dan ook aan iedereen aanbevelen!

Yorick

Tamara geslaagd voor rijbewijs

Beste rijschool! Echt een aanrader. Ik heb er 2x over gedaan maar ik kwam ook van ver maar dankzij edwin die alles tot in de puntjes heel duidelijk uitlegt ben ik in mezelf gaan geloven dat ik het wel kan. De rijlessen waren altijd heel gezellig want bij Edwin in de auto is het nooit stil wat ik persoonlijk heel fijn vond. Dus zoek je een goede rijschool ben je hier op het juiste adres. Edwin bedankt voor alles!!

Tamara van Elteren.

Rijschool Dielessen

Verzorgt de volgende cursussen en opleidingen.

 • Rijbwijs B Schakelauto

  In een moderne goed onderhouden lesauto krijg je rijles van een up-to-date opgeleide rijinstructeur. Uiteraard aangepast aan jouw leertempo.

 • Rijbewijs B automaat geschakelde auto.

  Geen zin om zelf te schakelen? Of vind je het moeilijk om aandacht te verdelen? Of staat jouw Tesla al klaar? Niet twijfelen en ga lekker lessen in een automaat!

 • Faalangst

  Heb jij faalangst? Geen probleem. Bij Rijschool Dielessen krijg je een gecertificeerde faalangstinstructeur Die op unieke wijze jou naar dat rijbewijs brengt.

 • opfriscursus.

  Heb jij al een tijdje niet gereden of vind je iets nog lastig (bijv: Invoegen) aarzel dan niet en neem een paar lesjes waardoor jij je weer zelfverzekerd op de weg voelt.

Wil jij snel je rijbewijs? Zonder stress?

Dan ben je bij rijschool Dielessen op het juiste adres.

Rijschool Dielessen verzorgt rijlessen in automaat of handgeschakelde auto's

Lesauto rijschool Masda3

Heb jij nu ook interesse om bij Rijschool Dielessen te starten met jouw rijlessen, neem dan contact op of meld je gelijk aan voor een proefles

Lesauto met tijgerprint
Heb jij........

Bij Rijschool Dielessen is iedereen Welkom.

Ieder mens is uniek!

En ieder mens vergt dus een eigen aanpak om het doel te bereiken.

Bij Rijschool Dielessen denken we niet in beperkingen, bij rijschool Dielessen denken we in kansen, mogelijkheden. We kijken wat de mogelijkheden zijn om dat ene doel te bereiken.

Rijlessen Rijschool Dielessen. Rijlessen vanaf 16.5 jaar.

Vindt rijschool Dielessen ook op de social media

Meld je nu aan voor een gratis proefles*

De proefles is de beste manier om tot jouw beste besluit te komen. Je wilt immers weten waar je aan begint.
Tijdens de proefles leren jij en je instructeur elkaar kennen. Je ervaart hoe de instructeur les geeft en welk lesmateriaal hij of zij daarbij gebruikt.
Dus aarzel niet langer en boek die proefles!

Klik hier om die proefles te boeken.
Scroll naar boven
Chat openen
1
hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stuur gerust een Whatsapp bericht