Snel je rijbewijs halen? doe dan de Spoedcursus rijbewijs B


Rijles Rijschool Drechtsteden;Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht;;Barendrecht;Gorinchem;Zwijndrecht;Hendrik Ido Ambacht;HI Ambacht;Ridderkerk;Alblasserdam

 

Binnen 3 weken of minder je rijbewijs halen? Dat is zeker mogelijk door een spoedcursus af te nemen. Iedere leerling is anders en daarom start de spoedopleiding altijd met een Intest. Tijdens de Intest gaat de instructeur kijken en inschatten hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht. Daarna wordt er een planning gemaakt op basis van je werk of studie. Als je vervolgens de weg op gaat, rijd je maximaal 3 tot 4 uur per dag. Meer uren per dag is niet effectief vanwege het feit dat na 4 uur het gedaan is met je concentratie en motivatie en heb je je limiet bereikt voor hoeveel stof je per dag kan opnemen. Belangrijk is dat je zoveel mogelijk overdag je rijlessen volgt omdat er overdag veel meer verkeer is en er daardoor veel meer leer- en oefenmomenten zich voordoen.

 

Een ander vereiste is dat je al in het bezit bent van je Theoriecertificaat voor aanvang van de cursus. Rijschool Dielessen is echter geen voorstander van de eendaagse cursussen hiertoe, Dit omdat er bij dit soort cursussen gebruik word gemaakt van het korte termijngeheugen. Op lange termijn is er vaak geen kennis meer wat te merken is bij de lessen en het examen. 

 

Over het algemeen doet men bij een spoedcursus een 10 daagse of 15 daagse cursus. Eventueel is het mogelijk om een wat langere tijd in overleg er voor uit te trekken.

 

In alle opties geld wel dat de rijles minimaal 75 minuten duurt.

10 daagse cursus.
  • Gemiddeld 4x per dag lessen.( Per rijles 75 minuten).
  • inclusief voorrijden examen.
  • Inclusief Praktijkexamen. 
€2188,-
15 daagse cursus.
  • gemiddeld 3x per dag lessen. (per les 75 minuten).
  • inclusief voorrijden examen.
  • inclusief praktijkexamen.
€2446,50


Tel: 06-52729205
Mail:  info@rijschooldielessen.nl
KVK: 58301755
rijschoolnr.
C.B.R.
2829H1

Laat je nummer achter.

Dan bellen we je terug