fbpx
Rijles van Sofie bij Rijschool Dielessen.

Sofietje ook in 1keer geslaagd voor haar rijbewijs

Het is altijd leuk als mensen slagen voor hun rijbewijs, zo ook bij Sofie, maar soms is het stiekem een beetje jammer ook. Want eenmaal geslaagd is het ook einde rijlessen. En Sofie was gewoon leuk om rijles aan te geven. Jammer dat dat voorbij is.
Maar uiteraard zijn we ook blij voor haar, het grote mensenleven gaat nu echt beginnen, de wereld ligt aan haar voeten.

Als kers op de taart is natuurlijk het commentaar van de examinator op het einde van de rit. Sofie reed op ‘n natuurlijke manier, niet geforceerd, sociaal. Communiceerde met de overige weggebruikers. Sofie snapte helemaal wat we bedoelen als we zeggen: “gewoon meedoen, meer niet eigenlijk”.
Maar het mooiste was het compliment over het invoegen. Invoegen op de korte invoegstrook, de beruchte invoegstrook.
De examinator was onder de indruk dat ze het gas had durven in te trappen om nog voor de vrachtauto in te voegen. Geen paniek gedoe, wat hij vaker ziet gebeuren maar weloverwogen de power van die auto kennen en gebruiken. We noemen hem niet voor niets “The beast”. En Sofie weet hem te temmen.


Maar Sofie heeft er dan ook alles aan gedaan om dat felbegeerde roze pasje te behalen, inclusief de Tussentijdse toets. Een goede voorbereiding is het halve werk

Reactie van Sofie na haar tussentijdse toets.

Nogmaals, jammer om zo’n leuke leerling weer kwijt te raken, en haar familie en bovenal hun hond Saartje en …..en…..
Ahh, zoveel goede herinneringen, ik hoop dat Sofie die ook heeft.

Rotterdam
rondleiding
Headbangen in de polder.

Wil jij nou ook op n leuke manier je rijbewijs gaan halen?

Nee, het is niet enkel headbangend door de polder, het is leren autorijden maar dan op zo’n manier dat je er 50 jaar later nog met veel plezier aan terug denkt. Boek gewoon een proefles en ervaar het zelf.

Ieder die besluit om ook zijn of haar rijlessen bij Rijschool Dielessen te willen gaan volgen en het toverwoord “Sofie” zegt, krijgt 10% korting bij aankoop van een lespakket.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoi, Wil je chatten?