fbpx

Jij bent op zoek naar een rijschool voor autorijlessen?

5/5

Hallo daar! Het is geweldig dat je deze pagina hebt gevonden, want je bent op de juiste plek om je problemen op te lossen. Wees gerust dat je hier alle informatie vindt die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. We hebben ons uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat alle informatie die je mogelijk nodig hebt, beschikbaar is op deze website

Neem de tijd tijdens het verkennen, aarzel niet om op iets te klikken, want we zijn ervan overtuigd dat je vindt wat je zoekt. Als je om wat voor reden dan ook niet kunt vinden wat je nodig hebt, aarzel dan niet om contact met op te nemen. We staan altijd klaar om je op elke mogelijke manier te helpen.

Dus ga ervoor, duik er in, exploreer en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn.

WAAROM
RIJSCHOOL DIELESSEN

Rijles met schakelauto

Wil jij rijles volgen in een schakelauto?
Klik hier En lees verder>>>>>

Rijles met een automaat

Wil jij rijles volgen in een automatisch geschakelde auto? Klik hier En lees verder>>>>>

waarom Rijschool Dielessen

Mijn rijschool kenmerkt zich

 door openheid, transparantie en de gestructureerde manier van lesgeven.

De opleiding is verdeeld in 8 modules

Iedere module bestaat weer uit diverse onderdelen waardoor de leerling een opleiding krijgt stap voor stap opgebouwd van makkelijk naar moeilijk.

Rijschool Dielessen is uniek in de regio met “De instructiewijzer”.

Deze instructiewijzer beschrijft alles wat er aan uitleg gegeven word waardoor de leerling zich altijd kan voorbereiden op de nieuwe les en ook thuis altijd weer kan herhalen. Het scheelt in de lestijd en dus uiteindelijk ook in de kosten, en wie vind dat nu niet belangrijk?

Het persoonlijk contact is heel erg belangrijk bij Rijschool Dielessen.

Je krijgt een rustige instructeur die geduld heeft, die je duidelijke uitleg geeft en afgestemd op jouw tempo met jou de lesstof gaat oefenen. Alles natuurlijk met als doel jou examen-klaar te maken maar bovenal ook een veilige chauffeur/chauffeuse.
De woorden “streng en boos” kennen we niet! totaal niet!!
We kennen wel de woorden ‘eerlijk en vertrouwen”. En de woorden “leuk en gezellig!” Die lesauto moet een leuke, onstpannen, relaxte vertrouwde omgeving zijn waar je met plezier in en uitstapt.
Als iets nog niet voldoende is dan zeggen we dat “gewoon” geen gedoe, geen gemier en werken we er samen aan tot het wel voldoende is.
Is het wel goed en voldoende dan hoor je dat ook, dan vieren we het.
Elke les moet een feestje zijn.

En ik garandeer je

dat elke les leuk is. Je zult met plezier instappen en ook weer met plezier uitstappen al weer uitkijkend naar de volgende les.

Nu kan ik natuurlijk hier van alles neerzetten

 hoe goed en geweldig Rijschool Dielessen wel niet allemaal is, de enige die dat zelf kan beoordelen dat ben jij!
En de enige manier voor jou om dat te kunnen beoordelen is door een proefles te nemen.

Gewoon doen!

 

lesauto rijschool Dielessen

Rijschool Dielessen IconRijschool Dielessen

Admiraalsplein 340, Dordrecht

4,9 74 reviews

 • Avatar Boet FR1908 ★★★★★ 2 weken geleden
  Altijd gezellige rijlessen, maar als het serieus moest gebeurde dat. Goede uitleg en een top manier van progressie maken, stap voor stap. Veel geleerd en mijn rijbewijs behaald. Altijd met veel plezier gereden bij Rijschool Dielessen, … More kan deze rijschool aanbevelen😀
 • Avatar Mees Baas ★★★★★ een maand geleden
  Onder het mom van beter laat dan nooit: Aanrader voor je rijlessen! Ondertussen alweer 4 jaar m’n rijbewijs, vele kilometers verder en - al zeg ik het zelf - Edwin heeft me goed leren rijden 😉 Thanks Edwin!
 • Avatar Lucas Markesteijn ★★★★★ 2 maanden geleden
  Hele leuke rijlessen gehad bij deze rijschool. Ik voelde me altijd zelfverzekerd achter het stuur en vond dat hij fijne aanwijzingen gaf en handige tips en tricks voor moeilijke situaties. Hij nam ook de tijd om uit te leggen waarom sommige … More dingen in het verkeer zo zijn als ze nu zijn. Dat liet me altijd weer zien hoe belangrijk het is om veilig te rijden. En het is altijd leuk om andere mensen hun reactie te zien als je in 1 van die Prachtige autos rijd hahaha. Als je wil lessen, automaat of schakel, zeker hier lessen.
 • Avatar Casper ★★★★★ 2 maanden geleden
  Vanaf het begin voelde ik me goed bij Rijschool Dielessen. Edwin is niet alleen een goede leraar, maar ook iemand waarmee je lekker kan praten. Hij heeft me echt geholpen om beter te worden in autorijden en heb genoten van de vele verhalen … More die hij vertelt.
  Wat ik echt fijn vond aan de lessen bij Rijschool Dielessen was dat Edwin goed naar mij luisterde. Hij gaf me tips die ik echt kon gebruiken en legde alles duidelijk uit via goede tekeningen. Ook vond ik het fijn dat hij mijn lesuren kon aanpassen aan mijn tijden.
  Door Edwin voelde ik me goed voorbereid toen ik mijn rijexamen had. En het leukste was dat ik in 1 keer slaagde! Dus als je een rijschool zoekt kan ik deze zeker aanbevelen.
 • Avatar Koen Rijpkema ★★★★★ 2 maanden geleden
  Mijn tijd bij Edwin was echt fijn! Edwin is niet alleen een goede en gezellige instructeur, maar ook heel flexibel met het plannen van lessen, ik kon altijd wel snel terecht. Zijn uitleg is altijd gelijk duidelijk. Edwin wist altijd een … More relaxte sfeer te creëren, wat mij hielp me comfortabel te voelen achter het stuur. Bij Rijschool Dielessen gaat het niet alleen om het behalen van je rijbewijs, maar ook om het opbouwen van vertrouwen en goede rijgewoonten voor als je eenmaal klaar bent, wat eigenlijk het belangrijkste is.
  Dankzij Edwin zit ik nu zelf met vertrouwen achter het stuur. Ik kan Rijschool Dielessen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een gezellige, professionele en flexibele rijschoolervaring!
 • Avatar jinte seilberger ★★★★★ 2 maanden geleden
  5 sterren, zonder twijfel. De Heer Dielessen heeft mij uitmuntend opgeleid om de Hollandse wegen onveilig te maken.
  Ik heb echt genoten van de rijlessen. Ik had het vaak naar m’n zin, en dat kwam omdat ik autorijden heel leuk vindt, maar
  … More ook omdat Edwin zo’n gezellige kwebbelkous is. Je kan je ei bij hem kwijt (figuurlijk).
  Zijn manier van uitleggen probeert hij zo eenvoudig mogelijk te maken (ja ook met behulp van z’n gekladder op zo’n gekreukeld A4’tje). Ook is Edwin erg flexibel als het gaat om lessen inplannen. Hij doet dan ook moeite om te schuiven waar nodig.
  HUP EDWIN HUP!
 • Avatar foto Jordy ★★★★★ 4 maanden geleden
  Rijschool dielessen, vind ik 1 van de beste rijscholen, hij legt goed uit, je leert de auto echt kennen, hij hou van een praatje maken ook altijd gezellig. Dus als je een rijschool zoekt ga naar dielessen toe
 • Avatar Daphne Goedhart ★★★★★ 6 maanden geleden
  Edwin heeft mij goed door de lessen heen geholpen, En wat hebben we veel gelachen tijdens de lessen dankjewel voor de leuke tijd ! ondanks het afrijden in nieuwe auto ben ik in 1 keer geslaagd.
 • Avatar Tessa de Rot ★★★★★ 7 maanden geleden
  Kiezen voor Ed is de beste keuze die ik ooit gemaakt heb! Na 10 lessen bij een andere rijschool, waarin er tijdens de lessen amper werd gesproken en iedere fout voelde als straf, terecht gekomen bij Ed. Wat een verademing. Ed is gezellig, … More geduldig, duidelijk, relaxt, bijdehand, houdt nooit op met kletsen en gewoon een hele goede rij instructeur. Ik heb meer dan 20 lessen nodig gehad om het schakelen onder de knie te krijgen maar Ed bleef gewoon kalm, nuchter en heeeeel geduldig. Ik kreeg gelukkig geen speciale behandeling voor mijn faalangst maar gewoon goede opbouwende feedback en motiverende gesprekken. Duizend maal dank Ed!
 • Avatar Jozua Berghaven ★★★★★ 7 maanden geleden
  Voor Edwin zat ik bij een ander rijschool waar ik niks heb geleerd. We reden maar wat rondjes en af en toe mocht ik een bijzonder verrichting uitvoeren. Verder kwam hij zijn afspraken niet na en als ik iets fout deed werd er boos gereageerd, … More oftewel ik zag het plezier niet meer in autorijden.
  En natuurlijk was ik zwaar gezakt bij mijn praktijkexamen.
  Uiteindelijk ben ik verder gaan zoeken naar een rijschool en kwam ik terrecht bij Rijschool Dielessen.
  We gingen terug naar het basis en stap voor stap ben ik gaan snappen over verschillende situaties en wist ik vrij snel mijn plezier in autorijden terug te vinden, dankzij Edwin.
  Ik kan iedereen Rijschool Dielessen aanraden, want niet alleen is hij een goede rijinstructeur, Edwin weet ook precies de punten te benoemen waar er hard aan gewerkt moet worden.
  Met trots kan ik zeggen dat ik ben geslaagd!!
  Jij bent precies hoe een rijinstructeur hoort te zijn!!!!!
  Wat heb ik een leuke tijd gehad, veel geleerd en een hoop gelachen 😀
  P.s.
  Rap wordt nog vervolgd.
 • Avatar Jeroen Scheffel ★★★★★ 10 maanden geleden
  Zonder Edwin zou ik mijn rijbewijs niet gehaald hebben. Ik raad iedereen aan om rijles bij Edwin te nemen, er bestaat geen betere in Dordrecht.
  Eerder heb ik bij een wat “vlottere” rijschool les gehad, en na twee keer zakken zonder feedback
  … More te krijgen van de instructeur was ik op zoek naar iemand anders. Iedereen in mijn omgeving raadde mij Edwin Dielessen aan. Proefles aangevraagd en wachten maar.
  Op de dag van mijn proefles reed er een volledig in panterprint gewrapte Mazda mijn straat in. In een bijpassend blousje komt Edwin je ophalen en wilt hij je goedlachs leren kennen. Tijdens deze eerste les maakte ik kenbaar dat ik ADD en faalangst had. We gingen hier aan werken, maar gaan er ons niet door laten leiden. Dit deed het CBR immers ook niet.
  Na 20 lessen bij Edwin heb ik eindelijk het felbegeerde roze pasje, en ben ik al veel kilometers aan het maken. Over 20 jaar zal ik de rijlessen van hem nog herinneren, inclusief de satéprikker 😉
  Edwin, bedankt!
 • Avatar tamara elteren ★★★★★ 10 maanden geleden
  Beste rijschool! Echt een aanrader. Ik heb er 2x over gedaan maar ik kwam ook van ver maar dankzij edwin die alles tot in de puntjes heel duidelijk uitlegt ben ik in mezelf gaan geloven dat ik het wel kan. De rijlessen waren altijd heel … More gezellig want bij edwin in de auto is het nooit stil wat ik persoonlijk heel fijn vondt. Dus zoek je een goede rijschool ben je hier op het juiste adres. Edwin bedankt voor alles!!
 • Avatar Mirjam Snoei ★★★★★ 10 maanden geleden
  Deze rijschool is een echte aanrader! Eerlijk, duidelijk en vriendelijk. Mijn zoon heeft met veel plezier bij Edwin in de lesauto gezeten en in 1 keer zijn rijbewijs gehaald
 • Avatar Anne van de Werken ★★★★★ een jaar geleden
  Deze Rijschool is zeker een aanrader! Zoek je een lieve, en grappige rijinstructeur dan ben je hier aan het goede adres! Hij heeft mij door m'n angsten heen geholpen en nam daar ook de tijd voor, ik durf nu zelf op weg! Na 37 lesjes … More in 1x geslaagd met dank aan deze rijschool! (Edwin de rijinstructeur) geeft duidelijk uitleg en is kan door goede voorbeelden situaties op een duidelijke manier uitleggen.
 • Avatar Michel Kapoen ★★★★ een jaar geleden
  De rijschool is prima. De lessen zijn duidelijk en overzichtelijk. De instructeur heeft een goede kennis van zaken en kan deze kennis met goede voorbeelden en af en toe een grappige opmerking duidelijk overbrengen. Overigens valt het geduld … More van de instructeur te prijzen. Absoluut een prima rijschool met een leuke opvallende auto.
 • Avatar Sara Wardak ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs.
  Edwin (de rij instructeur) is een aardige en vriendelijke man. Ik heb de leukste leerzame lessen met hem gehad. Hij heeft mij altijd gemotiveerd en handige tips gegeven die ik altijd kan
  … More gebruiken.
  Edwin zorgt er niet alleen voor om les te geven, maar ook een gezellig sfeer te creëren tijdens de lessen.
  Ik zou deze rijschool 100% aanraden
 • Avatar Tessa Louter ★★★★★ een jaar geleden
  Ik zou rijschool Dielessen zeker aanbevelen. Ik heb altijd met veel plezier en veel gelach mijn lessen gevolg. Naast het autorijden op een fijne en goed te begrijpen manier te leren. Als kandidaat met faalangst zal ik deze rijschool ook … More aanbevelen, zelfs met faalangst geslaagd dankzij de lessen!
 • Avatar Yorick ★★★★★ een jaar geleden
  Deze week heb ik mijn rijbewijs opgehaald na in een keer geslaagd te zijn voor mijn rijexamen. Dit was niet gelukt zonder Edwin, in een half jaar heeft hij mij hiervoor klaargestoomd. Met heldere uitleg, handige tips en de nodige dosis … More lol was iedere les een prettige.
  Voor het plannen van lessen kun je een handige app gebruiken, die bovendien ook nog is voorzien van uitgebreide uitleg voor de bij de verschillende praktische rij-onderdelen. Daarmee kun je alles wat je leert tijdens je rijles voorbereiden, of juist nog eens rustig nalezen.
  Ik heb met veel plezier gelest bij Edwin en ik kan het dan ook aan iedereen aanbevelen!
 • Avatar victorio1200 ★★★★★ een jaar geleden
  Met deze rijschool kom je er wel! Heb hier een fijne tijd gehad vooral omdat er ook daadwerkelijk de tijd voor je genomen wordt. Naast een serieuze manier van les geven kan je hier gewoon lol hebben! En dat is belangrijk want rijden is … More leuk! Ook als je het spannend vindt brengt deze topper rust, overzicht en inzicht. Zeker weten een aanrader!
 • Avatar oscar visser ★★★★★ een jaar geleden
  zer een aanrader !
  ontzettend fijne rij school waar je op een ontspannen manier leert wat autorijden inhoud in je eigen tempo
  en op een duidelijke wijze mede door de plango app waar je ziet wat komen gaat en wat je gedaan heb
  altijd met
  … More veel plezier en een hoop lol gereden met edwin
  die duidelijk is en geen gouden bergen belooft maar je begeleidt tot je er klaar voor bent
  mede daardoor in 1 keer gehaald
  dus wil je een leuke tijd en toch goed leren auto rijden zeer zeker een aanrader
 • Avatar Tim Dijkstra ★★★★★ een jaar geleden
  Super rijschool!
  Ik ben nooit met tegenzin de auto ingestapt, ik had het beginnen met mijn rijlessen erg uitgesteld omdat het stiekem toch wel een beetje spannend was. Bij Ed was dat gevoel meteen weg en werd ik erg gemotiveerd om te leren
  … More rijden, hij neemt de tijd voor je en niks voelt gehaast. Wees ook niet bang om fouten te maken, want daar wordt alleen maar om gelachen. Hierdoor is het ook altijd super gezellig in de auto! Zelfs na mijn dramatische eerste examen toch weer lachend de auto in gestapt voor de volgende poging!
  Kortom, geweldige rijschool! ik kan Edje 100% aanbevelen.
  Oh, en neem koffie voor hem mee voor je de les begint, dan is Ed extra aardig!
  Bedankt voor alles Edwin 🙂
 • Avatar Jessica van der Wind ★★★★★ een jaar geleden
  Twee weken terug ben ik, ondanks alle zenuwen en stress in 1 keer geslaagd voor mijn examen. Aan de ene kant is dat natuurlijk heel leuk, maar wat mis ik de rijlessen met Edwin. In het begin vond ik autorijden best spannend, maar er hing … More een hele ontspannen sfeer in de auto tijdens de lessen. Elke les was mega gezellig, en het was altijd lachen. Ook werd alle theorie etc. op een makkelijke, geduldige manier uitgelegd. Elke les vloog voorbij en nu ik zelf kan autorijden zie ik steeds meer ik hoeveel ik allemaal wel niet geleerd heb tijdens de lessen van Edwin. Verder gebruikt rijschool Dielessen de PlanGo app. Daarin plan je zelf je rijlessen in wanneer dat voor jou uitkomt. Dat vond ik zelf heel erg handig, omdat het rijlessen daardoor makkelijk te combineren was met studie en bijbaan. Kortom… rijschool Dielessen is echt een dikke aanrader!
 • Avatar Anas Asd ★★★★★ 2 jaar geleden
  Na jaren onzeker te zijn geweest in het verkeer, heeft Edwin mij super geholpen, waardoor ik weer de weg op durf. Dus ben je onzeker of heb je faalangst, bij Edwin Dielessen moet je zijn!
 • Avatar Harmke Van der Veen ★★★★★ 2 jaar geleden
  Edwin is een hele fijne rijinstructeur en nog een gezellige ook! Ik kwam bij hem lessen met een aardige dosis faalangst, maar Edwin stelde mij steeds gerust. Hij kon alles goed uitleggen wanneer ik dat nodig had. En wat ook mooi meegenomen … More is: ik was in 1 keer geslaagd! Nu moet ik wel die gezellige rijlessen missen, maar kan nu wel lekker m'n auto pakken wanneer ik wil dankzij hem😁
 • Avatar Damian ★★★★★ 2 jaar geleden
  Dankzij edwin ben ik geslaagd voor me rijbewijs. Edwin geeft goed les en legt alles goed uit
 • Avatar Isa van den Berg ★★★★★ 2 jaar geleden
  Iedereen denkt altijd dat rijlessen niet leuk en spannend zijn, maar dat is het helemaal niet. De rijlessen zijn juist het leukste van heel je rijbewijs halen (natuurlijk je rijbewijs halen is het allerleukste) maar ik ging met plezier … More de lesauto in! Edwin legt alles goed uit en je kan altijd leuk met hem praten!
 • Avatar Aisha ★★★★★ 2 jaar geleden
  Altijd hele fijne leerzame lessen gehad en altijd wel lachen tijden de lessen!!! In 1x geslaagd dankzij de goeie lessen.
 • Avatar Sabrina Somojiono ★★★★★ 2 jaar geleden
  Rijschool Dielessen is zeker een aanrader! Dankzij Edwin ben ik in één keer geslaagd! Hiervoor zat ik bij een andere rijschool, maar het is totaal niet te vergelijken. Ik heb er geen enkel moment spijt van gehad. Edwin is een leuke, eerlijke … More en grappige rij-instructeur. Hij heeft echt passie voor het vak en is vooral geduldig. Daarnaast kan hij eindeloos kletsen waardoor je je niet ongemakkelijk gaat voelen in zijn auto. Tijdens zijn lessen geeft hij duidelijk uitleg met plaatjes en tekeningen. Ik heb de lessen als prettig ervaren en keek altijd uit naar de volgende les. Iedere les was voor mij leerzaam geweest. Ook vindt hij het leuk om je uit te dagen, zodat het ritje met je examen alleen mee kan vallen en dat is zeker gebleken. Die 30 minuten vlogen zo voorbij. Overigens werkt Rijschool Dielessen met de PlanGo app (inplannen en leskaart) en heeft een handige instructiewijzer op de website staan. Kortom, ik heb veel geleerd van Edwin en kijk er positief op terug. Zijn lessen ga ik stiekem wel missen!
 • Avatar Mirthe van Weert ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik heb met veel plezier bij Rijschool Dielessen gereden. Naast de leerzame lessen is het ook altijd gezellig. Edwin kletst graag, daardoor ga ik in ieder geval geen moeite hebben om met kletsende vriendinnen in de auto te rijden. Natuurlijk … More weet hij ook goed op welke momenten hij even stil moet blijven.
  Ik heb me altijd op mijn gemak gevoelt tijdens het rijden, omdat Edwin nooit boos zou worden als iets fout gaat. Sterker nog, hij lacht er om. Van Edwin hoeft niks perfect te gaan en leer je echt op je eigen tempo.
  Edwin doet moeite je te leren kennen.
  Dielessen maakt gebruik van de PlanGo app. Dit is super handig, omdat je via hier je rijlessen kunt inplannen en je je vooruitgang kunt zien, ook schrijft Edwin goede tips op in de app die je na kunt lezen.
  Bedankt Ed voor al je leuke lessen!
 • Avatar Senna Roede ★★★★★ 2 jaar geleden
  Edwin Dielessen was invaller bij de rijschool waar ik zelf rijlessen heb gevolgd. Hij is een enorme kletser, maar dat is altijd wel erg gezellig. Op de momenten dat het nodig was kon Edwin zelf ook goed inschatten of hij even iets moest … More minderen met zijn gepraat. De uitleg die hij gaf was altijd erg duidelijk. Hij pakt zijn boek met plaatjes erbij om je een beeld te geven en maakt er af en toe zelfs een tekening bij! Ik heb met succes mijn rijbewijs in 1x behaald.
 • Avatar Anouk Van heeren ★★★★★ 3 jaar geleden
  Een keer meerijden is voor iedereen een aanrader !
 • Avatar Ava Schroer ★★★★★ 3 jaar geleden
  Rijschool Dielessen was voor mij een hele fijne rijschool waar ik met veel plezier naartoe ging. De lessen waren altijd heel gezellig en doordat Edwin veel tegen je praat leer je om steeds meer dingen vanzelf te doen, zonder overal over … More na te hoeven denken. De lesopbouw vond ik ook erg fijn omdat het heel duidelijk was en ik snel veel dingen leerde. Edwin werkt met een app waar je je afspraken voor rijlessen, je vorderingen in het rijden en de financiële stand van zaken kan zien. Dit vond ik een fijne methode en zo had ik ook een duidelijk overzicht van alles. Ik raad deze rijschool heel erg aan omdat je met veel lachen en plezier veel gemakkelijker leert en je perfect wordt klaargestoomd voor het rijexamen.
 • Avatar Henrike V. ★★★★★ 3 jaar geleden
  Voordat ik bij Edwin ging rijlessen heb ik bij een andere rijschool gereden. De communicatie en uitleg verliepen daar erg moeizaam en ik kreeg van mijn instructeur vooral te horen dat ik er niet veel van terecht bracht. Het gevolg was dat … More ik erg onzeker was en elke keer tegen het rijlessen opzag.
  Toen ik bij Edwin ging lessen was ik positief verrast over zijn manier van lesgeven. Hij geeft een duidelijke stapsgewijze uitleg, stelt je op je gemak en sluit goed aan bij wat je als persoon nodig hebt. Maar wat ik als het meest positieve heb ervaren is dat het bij Edwin allemaal niet 'perfect' hoeft te zijn. Fouten maken mag en in plaats van daar een heel ding van te maken, reageert Edwin er lachend op en laat hij je rustig oefenen tot het wel lukt. Deze manier van lesgeven heeft mij zelfvertrouwen gegeven en ik ben het zelfs leuk gaan vinden om te rijden :).
  Nogmaals bedankt voor alles Ed!

FAALANGST!

Het is zeer vervelend als je dat hebt, maar het is geen belemmering om je rijbewijs te halen.
Ik kan je er niet vanaf helpen, helaas  maar ik kan je er wel in begeleiden.
Bij Rijschool Dielessen krijg je een gecertificeerde faalangst-instructeur.

Faalangst en rijexamen

BIJ RIJSCHOOL DIELESSEN GEBRUIK JE

DE PLANGO APP!

Met de plangoapp

 •  is er een duidelijk overzicht voor zowel de leerling als voor de ouders.
 • Na elke les word de les besproken en notities genoteerd in de app.
 • Alle betalingen, alle gereden rijlessen, alle vorderingen en nog veel meer zijn er duidelijk en makkelijk in de app terug te vinden. Open & transparant.

Wat vinden leerlingen van de plango app?

Je Kan Zelf je rijlessen inplannen

Maar het mooiste is toch wel dat het  met deze app voor de leerling mogelijk is om zelf de rijlessen in te plannen, rijden wanneer de leerling kan of wilt.
Er kunnen ook meerdere lessen worden ingepland en ook ver vooruit.
Zo heb je als leerling maar ook als ouders alles zelf in de hand.

ZO HEB JIJ ALLE VRIJHEID EN HET OVERZICHT. JE PLAN ZELF IN WANNEER JIJ KAN EN WIL RIJDEN.

slagingspercentage rijschool Dielessen
hoog slagingspercentage rijschool dielessen

leuk om te geven...

Nog leuker om te krijgen!

Hoeveel rijlessen heb je nodig?

Het is de meest gestelde vraag.
Wil jij ook een antwoord op deze vraag?

HET THEORIE

Door velen gezien als een noodzakelijk kwaad. Maar is dat werkelijk ook zo?
Nee. Het is de basis om veilig aan het verkeer deel te kunnen nemen. Het zijn gewoon de afspraken die we vooraf met elkaar gemaakt hebben. Weet jij die afspraken niet dan word het pas gevaarlijk.
Je moet het gewoon even leren, effe doorbijten.
Bij Rijschool Dielessen is het mogelijk om op een hele effectieve manier deze theorie aan te leren.

 

Wil jij hier meer over weten?

Rijschool Dielessen verzorgt rijlessen in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido ambacht, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Papendrecht, Oudalblas, Sliedrecht. Met zowel een automaat- of handgeschakelde auto.

Scroll naar boven
MENU
Chat openen
1
hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stuur gerust een Whatsapp bericht