Foto's van geslaagden!

De ere-gallerij.Pagina 1geslaagd voor rijbewijs in de Drechtsteden.

Komt hier jouw naam te staan?

De laatst geslaagde leerling komt bovenaan te staan, Kom jij hier ook te staan?

 Zetten we achter jouw naam ook:

in 1x geslaagd!!!

 Wil jij ook dat lesbord van het dak kunnen halen en in alle vrijheid rond kunnen toeren?

 

Meld je dan nu eerst aan voor een 

Gratis proefles!

 

Het is geheel vrijblijvend.

 

geslaagd voor rijbewijs in de Drechtsteden.


Inge van Ginkel


Op aanraden van een vriendin ben ik bij Rijschool Dielessen terecht gekomen, en daar heb ik geen seconde spijt van gehad! Super instructeur die naast goed uitleg geven ook zorgt voor een gezellige sfeer in de lesauto!

Bron: Google


Ook weer een TOPPER van de bovenste plank.
Tussentijdse toets gedaan, mooie examenrit gereden en in 1 keer geslaagd.
Door het coronagedoe er iets langer over gedaan maar toch ook mooi met 36 rijlesjes.Floris Wattel


Al is het dan in 2 keer gelukt, het maakt het geluk niet minder.

Ik ben erg blij dat ik bij Rijschool Dielessen heb gereden. Doormiddel van tekeningen of autootjes hielp hij je verkeersregels of situaties begrijpen. Soms parkeerde je zelfs de auto even langs de weg, om een moeilijk kruispunt van dichtbij te bekijken en te begrijpen. Afgezien van het feit dat hij dus echt de tijd nam voor je, voelde ik me ook altijd op me gemak. Ik heb erg genoten van de rijlessen!

Bron : Google.Chelsea Dielessen


chelsea Dielessen
 6 dagen geleden
Ik heb super fijne rijlessen bij Edwin gehad, hij is altijd heel duidelijk en werkt met een fijne app waar je je lessen kan inplannen. ook heeft Edwin een instructiewijzer waar je alle theorie vind. (als je dit al doorleest scheelt het veel tijd in de les) We hebben lekker kunnen discussiëren over situaties en het is zeker nooit saai in de auto! zowel mijn tussentijdse toets als praktijkexamen in 1 keer gehaald door alle goede uitleg. tot op de weg Ed! moet ik dan met 1 hand of 2 handen zwaaien?😏 


Ja, dezelfde achternaam maar niet direct familie, ergens ver weg.
Maar dan toch ook een topper. Kwam als "Angstig" in het verkeer tot nu zeer zelfverzekerd!
En ook Chelsea is in 1 keer geslaagd!


Eashan


"ik heb gewoon zitten genieten"
Dat waren de eerste woorden van de examinator toen deze uitstapte na de examenrit. Een groter compliment kan je toch niet krijgen?

Ook deze topper is in 1keer geslaagd!
En dat met maar 23 rijlessen!Sanne Schild


Voordat ik bij rijschool Dielessen terecht kwam heb ik twee verschillende rijinstructeurs gehad en bij beide had ik een slechte ervaring. De eerste vertelde mij zelfs dat ik nooit mijn rijbewijs zou halen. Hij bleek het gelukkig mis te hebben, want na een jaar bij deze rijschool is het binnen twee keer toch gelukt om hem te halen. De instructeur is begripvol bij fouten, hij geeft een goede uitleg en hij stelt je op je gemak. Een plusje is ook dat de lessen online ingepland kunnen worden.

Marlies Schild (moeder van Sanne)
Deze rijschool onderscheidt zich met andere rijscholen op het gebied van deskundigheid en communicatie. In een tijd dat rijscholen als paddenstoelen uit de grond schieten en je daardoor door de bomen het bos niet meer ziet, bleek na een aantal negatieve ervaringen, Edwin van rijschool Dielessen een verademing. Mijn dochter was al haar vertrouwen kwijt geraakt om ooit dat roze papiertje te kunnen halen. Mede dankzij Edwin zijn enthousiasme en geduld wist hij dit te doorbreken en haar weer het vertrouwen en plezier in het rijden te geven . Ook de handige app voor her inplannen van je lessen en het bijhouden van je voortgang draagt hier aan bij.

Al is ze niet in 1keer geslaagd, in 2 keer is ook een mooie prestatie, en met recht is ook Sanne een topper te noemen.
Heel veel inzet en motivatie had ze om maar dat rijbewijs te halen.


Naomi Bosman.


Erg leuke en leerzame rijlessen. Je kan op een fijne manier van te voren vast lezen wat je die rijles gaat doen wat tijd scheelt tijdens de rijles. Ook de manier van rijlessen plannen is erg handig. De sfeer is gezellig en alles gaat op je eigen tempo. Ik ben nooit met tegenzin ingestapt.

Bron: Google reviews.


Maurits Stedehouwer


Kort samengevat:
De examenrit was eigenlijk een beetje saai, er gebeurde eigenlijk niks.
Neemt niet weg dat mMaurits ook een topper is en ook hij is in 1 keer geslaagd.
Mede dankzij zijn hele goede voorbereiding, inclusief de Tussentijdse toets.
Dit is toch het mooiste compliment wat je naderhand kan krijgen?


Judith Vermeulen


Na hele fijne en goede rijlessen geslaagd voor mijn rijexamen. Wat natuurlijk fijn is, maar dat betekent wel dat er een einde gekomen is aan iedere week samen werken om het rijden en alle theorie goed onder de knie te krijgen. Wat ik fijn vond was dat je samen het tempo bepaalt zodat het voor jou goed is. Met heel veel plezier mijn rijbewijs gehaald!

Bron: Google reviews

Helaas is het niet in 1 keer gelukt, echter die eerste keer is ze gezakt op iets stoms, een bus die knippert. Ze wist het maar reageerde iets te laat.
Het mooie is dat in het herexamen zij weer een bus trof die wilde vertrekken, nu wel goed gehandeld.

En het mooie is, nog geen week later reed ze al in Duitsland rond, en waar kennen we Duitsland van? juist, van hard rijden!
en dan te bedenken dat Judith en de snelweg in het begin geen vrienden waren!Dana Smeekes.Erg fijne rijschool! Ik heb het halen van mijn rijbewijs enorm uitgesteld omdat ik het best eng vond om in de auto te stappen. Edwin heeft me erg goed gerust weten te stellen en mij over mijn angsten en onzekerheid heen geholpen. Het resultaat: in 1 keer geslaagd en met vol vertrouwen de weg op. Toen ik eenmaal een auto had bood hij zelfs aan om nog een les in te plannen omdat ik het spannend vond om in een nieuwe auto te rijden. Kortom: goede duidelijke lessen, fijne sfeer en een gezellige instructeur! 

Ook deze topper is in 1 keer geslaagd!
Geweldige leerling! Alles gooide ze er uit. Heerlijk om mee te werken. 
Goede voorbereiding gedaan al moest ik wel op m'n knieen smeken of ze nu eens dat theorie wilde gaan halen.
Uiteindelijk is het allemaal helemaal goed gekomen.
Chantal van Teijlingen


Ook een topper.
Helaas niet in 1 keer maar in 2 keer geslaagd, ook niet verkeerd hoor!
Het eerste examen ook veel te gespannen. maar helemaal goed gemaakt bij die tweede.Pagina 1


Tel: 06-52729205
Mail:  info@rijschooldielessen.nl
KVK: 58301755
rijschoolnr.
C.B.R.
2829H1

Laat je nummer achter.

Dan bellen we je terug