fbpx

Falco Groenenwegen ook IN 1X zijn RIJBEWIJS GEHAALD.

Ik heb bij Dielessen in 1x mijn examen gehaald, daarvoor heb ik bij een andere rijschool gezeten in Rotterdam die mij niks had geleerd als in keren parkeren enzovoort. Toen Edwin dit hoorde, zei hij dat hij dit vaker heeft gehad en dat het wel goed kwam en na een hoop gezellige lessen ben ik dan toch geslaagd.

Dus nogmaals,
Bedankt Edwin

Zoals Falco al schreef was hij eerst bij een andere rijschool geweest die hem op z’n zachts gezegd “goed had kaalgeplukt”. Bij mij werd hij “een beetje boos” toen ik hem opdracht gaf om te keren, hij niet begreep wat ik bedoelde en ik hem ging uitleggen welke manieren er waren en hoe deze uitgevoerd moesten worden. Hij dacht werkelijk dat ik hem belazerde want hij had al 2x examen gedaan en had dit allemaal nog nooit gehoord!
Ik heb hem er van weten te overtuigen dat het echt CBR vereisten waren. En zo waren er nog meer dingen die hij gewoon niet wist omdat het hem niet verteld was.
Uiteindelijk een mooie rit gereden en (als we die andere bij die andere niet meerekenen) ook in 1x geslaagd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Chat openen
1
hulp nodig?
Hallo 👋
Heb je vragen? Stuur gerust een Whatsapp bericht