Welkom bij "De instructiewijzer" van Rijschool Dielessen.

Beste cursist,

Eindelijk is het dan zover! Je bent begonnen aan je rijopleiding.

Als je eenmaal aan het lessen bent zal je merken dat er ontzettend veel informatie op je afkomt. Om die informatie optimaal te kunnen verwerken en gebruiken tijdens je rijopleiding is deze instructiewijzer ontwikkeld. Rijschool Dielessen is hiermee uniek in de regio.

Je kunt hier alle instructieonderdelen nog eens op je gemak na - of terug lezen zonder dat je tegelijk moet sturen, schakelen enz. enz.

De instructiewijzer loopt gelijk op met de instructiekaart die wij gebruiken in de PlanGo app. Je kan deze instructiewijzer dus ook  gebruiken om, voorafgaand aan je volgende rijles de nog te behandelen onderdelen al van tevoren bestuderen!

Alles wat je dus aan uitleg krijgt in de lesauto, van instappen tot aan hoe een examen er uit ziet staat hierin beschreven.

Doe er je voordeel mee!

Het kan je dus veel aan lesgeld schelen omdat dat wat hier beschreven staat niet meer in de lesauto uitgelegd hoeft te worden. Dat geeft jou dus meer rijtijd = oefentijd!

 

 Rijlessen zijn niet alleen leuk. We werken er vooral aan om samen met jou, uiteindelijk het zo felbegeerde rijbewijs zo snel mogelijk op zak te hebben.

 

Namens het team van Rijschool Dielessen.

 

Heel veel succes...........

  

(De eerste module en de laatste staan open, alle overigen vereisen een wachtwoord en zijn exclusief voor leerlingen van Rijschool Dielessen) 


Module 6

Diversen gedrag/bijzondere weggedeeltes.

(intro).                                                                                                           

6.1 Sociaal gedrag. 

6.2 Defensief & besluitvaardig rijgedrag.                              

6.3 Milieubewust autorijden.

6.4 Gedrag bij V.O.P.
6.5 Gedrag op een woonerf.
6.6 Gedrag bij een spoorwegovergang.
6.7 Gedrag bij een bushalte.

Auteursrecht informatie

Dit document is bedoeld voor eigen gebruik. In het algemeen geldt dat enig ander gebruik, daaronder begrepen het verveelvoudigen, verspreiden, verzenden, herpubliceren, vertonen of uitvoeren van dit document, verboden is.

Rijschool Dielessen geeft je praktische voorbeelden en adviezen, deze dien je altijd onder toezicht van een bevoegde rij-instructeur uit te voeren. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook.


Tel: 06-52729205
Mail:  info@rijschooldielessen.nl
KVK: 58301755
rijschoolnr.
C.B.R.
2829H1

Laat je nummer achter.

Dan bellen we je terug